Ervaringsverhalen

Blogs

Ervaringsverhalen

In deze verzameling van verhalen over narcisme, worden verschillende perspectieven belicht. Sommige schrijvers beschrijven hun persoonlijke ervaringen met een narcistische partner, ouder, of familielid en delen openhartig hoe ze hiermee omgingen en wat ze hiervan geleerd hebben. Andere schrijvers nemen juist een meer wetenschappelijke benadering en bespreken bijvoorbeeld de kenmerken van narcistische persoonlijkheidsstoornis of hoe narcisme zich kan uiten in verschillende situaties.

Maar deze verzameling bevat niet alleen verhalen over narcisme van anderen – het biedt ook ruimte aan inspirerende verhalen van personen zelf. Mensen die zichzelf hebben bevrijd van een destructieve relatie met een narcist, bijvoorbeeld, kunnen hier hun verhaal delen. Ze vertellen hoe ze hun eigenwaarde terugvonden en weer controle kregen over hun leven na een moeilijke periode van manipulatie en emotionele mishandeling.

Het delen van deze verhalen kan anderen helpen die zich in vergelijkbare situaties bevinden en hen steun bieden tijdens een moeilijke periode. Door te luisteren naar de verhalen van anderen, kunnen we leren van hun ervaringen en ons beter voorbereiden op de uitdagingen die we zelf in ons leven tegenkomen.

Blog in de spotlight

Asher Pinas

Je grootste fan

De tekst beschrijft de verschillende perspectieven bij het beëindigen van een relatie met een narcist, waarbij het slachtoffer verlichting vindt, terwijl de narcist wraakzuchtig wordt en obsessief gedrag vertoont.

Maak kennis met

Miranda Dilernee
Schrijfster van het prachtige boek Liefdeloos

Foto: Nicole Schmidt -https://www.puurnicolefotografie.nl
Chat openen
1
Scan de code
De Wijze Vaders chat
Welkom op De Wijze Vaders.

Kan ik je ergens mee helpen?