De Wijze Vaders

Voor veel ouders betekent scheiden met hun partner vaak helaas ook minder, weinig of in de ergste gevallen zelfs geen contact met hun kind(eren). Dat is op z’n zachtst uitgedrukt een hel voor een liefdevolle ouder. Heb jij te maken met een vechtscheiding en sta je tegenover een ex die zelfs alles en iedereen manipuleert, zelf in de slachtofferrol kruipt en jullie kind(eren) gebruikt om jouw leven tot een hel te maken? Op De Wijze Vaders kun je terecht voor hulp!

Heb jij te maken met een vechtscheiding en sta je tegenover een ex die alles en iedereen manipuleert, zelf in de slachtofferrol kruipt en jullie kind(eren) gebruikt om jouw leven tot een hel te maken

Ten einde raad

Vullen rechtszaken, advocaten, hulp- en andere instanties en mediators je dagen? En loop je op eieren, omdat het voor jou slechts een kwestie van de verkeerde advocaten en de verkeerde emoties op het verkeerde moment zijn die ervoor kunnen zorgen dat je ex-partner haar of zijn zin (en de kinderen) krijgt en je de omgang verbiedt?

Er is hoop

Als jij jezelf in dit scenario herkent, of dat voor jezelf of een dierbare ziet aankomen, dan zit je bij De Wijze Vaders helemaal goed. Bij De Wijze Vaders krijg je handige tips en adviezen die jou kunnen helpen in deze lastige en ingewikkelde situaties. Je situatie maakt je misschien bitter, je zint op wraak … Stop! Dat helpt niet. Wat wel helpt, is De Wijze Vaders en informatie die je hier krijgt.

Samen staan we sterker

Bij De Wijze Vaders kun je een sessie boeken voor een gesprek met een ervaringsdeskundige, die door soortgelijke situaties ging. Zodra je weet hoe waardevol die hulp is, kun ook jij op jouw beurt misschien wel hetzelfde doen en betekenen voor een andere vader of moeder. Gewoon met jouw kennis en ervaring. Kennis is macht. Ervaring maakt wijzer en samen staan we sterker! En ook al heeft De Wijze Vaders de focus op vaders; ga je als moeder door dezelfde situaties? Ook dan is De Wijze Vaders er voor jou.

Verandering begint bij jezelf.

succes is best when it’s shared

Copyright © 2023. De Wijze Vaders All rights reserved.

Chat openen
1
Scan de code
De Wijze Vaders chat
Welkom op De Wijze Vaders.

Kan ik je ergens mee helpen?