kracht van de stilte
Vijay Eswaran
De kracht van de stilte

De kracht van de stilte’In de stilte van het hart spreekt God.’– Moeder TeresaIn dit bijzondere boek deelt Vijay Eswaran het geheim van zijn succes, de kracht van de stilte.De kracht van de stilte leert ons stil te zijn en te onderzoeken wat binnen in ons zit. Met de eenvoudige oefeningen in De kracht van de stilte verwerven we een intens inzicht in alles wat we doen en zijn we in staat grootse dingen in ons leven te bereiken.‘Tussen een prikkel en de respons zit een opening. In die stille ruimte ligt onze kracht om keuzes te maken. In die keuzes liggen onze vrede, onze balans, ons geluk en onze groei. Dit mooie, kleine boek inspireert tot stilte en het maken van wijze keuzes.

De kracht in jezelf
Joseph Murphy
De kracht in jezelf

De invloed van je onderbewustzijn is enorm groot. In De kracht in jezelf laat Joseph Murphy zien hoe je onderbewustzijn je gedrag stuurt. Hierdoor krijg je meer inzicht in de complexe werking van je eigen geest. Gezondheid, relaties, vrijheid, rijkdom, carrière en genezing komen aan bod. Dankzij de praktische tips en uitgebreide adviezen krijg je grip op je onderbewustzijn, maak je optimaal gebruik van gedachtekracht en ligt geluk binnen handbereik. Joseph Murphy (1898-1981) promoveerde in godsdienstwetenschap, filosofie en rechten. Hij wordt nog altijd gezien als de grondlegger van positief denken en bereikt met zijn boeken een miljoenenpubliek.

De 7 spirituele wetten van succes
Deepak Chopra
De 7 spirituele wetten van succes

Dit is een boek dat u uw hele leven zult koesteren, want in deze praktische gids liggen de geheimen besloten die uw dromen in vervulling kunnen doen gaan. In De zeven spirituele wetten van succes put Deepak Chopra uit zijn rijke kennisbron en formuleert hij zeven krachtige principes die door iedereen eenvoudig toegepast kunnen worden om in alle gebieden van het leven succes te boeken. ‘De zeven spirituele wetten van succes is het virtuale-reality-gereedschap voor de spirituele reiziger van de 21ste eeuw.’ – Peter Guber, president-directeur van Sony Pictures Entertainment ‘Van alle boeken van Deepak Chopra geeft De zeven spirituele wetten van succes je beste leidraad om je leven in te richten. Magnifiek!’ – Anthony Robbins, auteur van onder andere Je ongekende vermogens ‘De zeven spirituele wetten van succes biedt een schat aan richtlijnen voor iedereen die graag een produktief en bevredigend leven wil leiden.’ – Ken Blanchard, mede-auteur van onder andere De One Minute Manager

Think and grow rich
Napoleon Hill
Think and grow rich

Think and Grow Rich wordt wel de ‘grootvader van alle motiverende literatuur’ genoemd. Het was het eerste boek dat moedig de vraag stelde: “Wat maakt een winnaar?” De man die om het antwoord vroeg en luisterde, Napoleon Hill, wordt nu zelf gerekend tot de hoogste rangen van de winnaars van de wereld. de “Law of Success”-filosofie die de basis vormt van zijn boeken en die in deze zo krachtig wordt samengevat.
In de originele Think and Grow Rich, gepubliceerd in 1937, put Hill uit verhalen van Andrew Carnegie, Thomas Edison, Henry Ford en andere miljonairs van zijn generatie om zijn principes te illustreren. In de bijgewerkte versie verweeft Arthur R. Pell, Ph.D., een nationaal bekende auteur, docent en adviseur in human resources management en een expert in het toepassen van Hill’s gedachte, behendig anekdotes over hoe hedendaagse miljonairs en miljardairs, zoals Bill Gates , Mary Kay Ash, Dave Thomas en Sir John Templeton bereikten hun rijkdom. Verouderde of mysterieuze terminologie en voorbeelden worden getrouw vernieuwd om eventuele struikelblokken voor een nieuwe generatie lezers uit te sluiten.

Semen retention miracle
Joseph Peterson
Semen retention miracle

Ontketen de kracht in je eigen lichaam om je leven te transformeren
Zaad retentie is een eeuwenoude praktijk waarmee u de vitale energie van uw lichaam kunt benutten en omleiden naar elk gebied van uw leven.
Van het bereiken van het perfecte lichaam tot uitstekende resultaten in zakelijke en creatieve inspanningen, het vasthouden van zaad kan uw succes een boost geven.
Nu ondersteunt de moderne wetenschap deze oude praktijk en laat ze zien hoe het kan:

Verhoog de productiviteit en motivatie
Pak op spiermassa
Boost focus & zelfvertrouwen
Trek mensen naar je toe
Verhoog uw energieniveaus
Versterk je immuunsysteem
Scherp je geheugen aan

Semen Retention Miracle is het definitieve boek over hoe u deze kracht kunt gebruiken om uw doelen te bereiken.

Het geluk in jezelf
Deepak Chopra
Het geluk in jezelf

In ‘Het geluk in jezelf’ toont Deepak Chopra ons dat uiterlijke bronnen van geluk nooit tot echte vreugde kunnen leiden. Echte vreugde zit in onszelf: het is een innerlijke conditie die bepaalt hoe we de wereld zien en beleven. Hoe meer we leven vanuit deze bron van geluk, hoe meer we zullen merken dat onze wensen worden vervuld. Chopra biedt ons handvatten om zo deze bron van geluk aan te boren en ons leven daarmee een nieuwe dimensie te geven. ‘Het geluk in jezelf’ van Deepak Chopra is een onmisbare titel van de spiritueel meester en biedt iedere lezer de kans om een gelukzalig leven te leiden.

previous arrow
next arrow
Chat openen
1
Scan de code
De Wijze Vaders chat
Welkom op De Wijze Vaders.

Kan ik je ergens mee helpen?