Wijze Moeders

Bij De Wijze Vaders roept de naam soms vragen op of ik alleen vaders en mannen adviseer, help, coach en begeleid. Ik wil benadrukken dat dit zeker niet het geval is. Zowel vaders als moeders kunnen bij mij terecht voor advies en ondersteuning.

Sommige vrouwen vinden het prettig om een situatie vanuit een mannelijk perspectief te bekijken, terwijl anderen juist advies willen van een vader die zelf veel heeft meegemaakt op het gebied van scheiden met kinderen, narcistische ex-partners, hulpinstanties, familierechtzittingen en lastige omgangskwesties. Het motto blijft echter hetzelfde: “verandering begint bij jezelf”. Daarom ligt de focus altijd op het eigen gedrag en handelen. Samen groeien we naar een betere situatie.

Samen groeien we naar een betere situatie.

Asher Pinas

Een andere benadering voor effectieve verandering

In mijn werk kom ik vaak ouders tegen die hulp hebben gezocht bij een advocaat, hulpinstantie of therapeut, maar daar weinig tot geen vooruitgang mee hebben geboekt. Soms krijgen ze te maken met loze beloften of worden negatieve emoties bevestigd en versterkt. Dit staat haaks op mijn werkwijze.

Ik sta juist voor eerlijkheid, zelfs als de waarheid pijnlijk is en onverwacht komt. Uiteindelijk hebben ouders daar het meeste baat bij. Het kan zijn dat je als moeder graag wilt veranderen, maar niet weet hoe je een bepaalde situatie moet aanpakken of bang bent voor de reactie van de ander. Als man kan ik je inzicht geven in zijn gedragingen en advies bieden over de beste stappen om je gewenste doel te bereiken, op voorwaarde dat het belang van het kind voorop staat.

Effectieve communicatie en omgangsregelingen

Als normale communicatie niet mogelijk is en je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt, kan ik je ondersteunen. Het kan ook voorkomen dat je ex-partner de situatie niet kan accepteren en daarom niet wil of kan communiceren. Ook in deze gevallen kan ik vanuit mijn mannelijke perspectief advies geven.

Bij De Wijze Vaders streven we ernaar om een verandering teweeg te brengen die echt verschil maakt in jouw leven als ouder. Ik ben er om je te begeleiden, te ondersteunen en je de tools te geven die nodig zijn om positieve verandering te bewerkstelligen.

Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen werken aan een betere toekomst voor jou en je kinderen.

Verandering begint bij jezelf.

succes is best when it’s shared

Copyright © 2023. De Wijze Vaders All rights reserved.

Chat openen
1
Scan de code
De Wijze Vaders chat
Welkom op De Wijze Vaders.

Kan ik je ergens mee helpen?